Kantoor

De voorbije jaren rijfde Jan De Nul contracten binnen in Zuid-Amerika, de Caraïben, Afrika, Zuidoost-Azië en Australië. We beschikken over kantoren op elk continent, maar blijven investeren én groeien in België.

Zeebenen zijn geen vereiste om te solliciteren bij Jan De Nul. Naast ingenieurs zoeken we voortdurend technische en administratieve medewerkers zoals informatici, boekhouders en vertalers. In Aalst zijn 600 van de 800 mensen aan de slag in de kantoren en 200 in de ateliers. Ook de collega’s van Envisan en PSR Brownfield Developers zijn hier thuis.

In 2015 spendeerden we 30 miljoen euro om te vernieuwen en uit te breiden, zodat we nog beter onze job kunnen doen en extra ruimte scheppen voor nieuwe aanwervingen. Natuurlijk ligt het gebouw aan het water, meer bepaald aan de Dender, de navelstreng die ons verbindt met de zeven zeeën die we dagelijks bevaren.

Hier vinden ze werkzekerheid, zelfs in woeligere tijden. We opereren op internationale schaal, maar zijn een familiebedrijf gebleven, zonder complexe hiërarchie en een strikte no-nonsense cultuur. Bovendien zijn we een geïntegreerd bedrijf: we doen dingen graag zelf. Onze schepen worden getekend in onze eigen tekenkamers, onze contracten worden opgesteld door onze eigen juristen… Ook de rekrutering en selectie houden we volledig in eigen beheer.

 

Lees de getuigenissen van onze medewerkers: